A BestMarkt webáruházban vásárolt GPS segített gyorsan eljutni az állatkórházba

Akár régi, akár újdonsült gazdik vagyunk, ha baj történik kiskedvencünkkel, szerintem mindannyian nehezen viseljük. A szívem szakad meg minden egyes alkalommal, amikor állatorvoshoz kell vinnem a jack russell terrieremet, Milo-t (igen, hatalmas Maszk és Jim Carrey-fan vagyok). Legutóbbi alkalommal is olyan hirtelen történt minden… Amikor láttam, hogy sebes a tappancsa, és húzza maga után – pedig csak a jól megszokott kutyafutiban voltunk együtt -, már autóba is pattantam, hogy az állatkórházba induljak vele. Elég rutinos sofőr vagyok, így az ilyen feszült helyzetekben is biztonságosan vezetek, ugyanakkor a tájékozódás nem az erősségem, főleg, ha ideges vagyok.

Szerencsémre már egy ideje társam – főleg a hasonló helyzetek esetére – a GPS-em, amit a https://www.bestmarkt.hu webáruházból szereztem be. Szuper oldal, kedvező árakkal és gyors szállítással, csak ajánlani tudom mindenkinek! A válogatást megkönnyítette a site felépítése és extrái. Lista- és rácsnézetben is tudtam böngészni a termékek között, azt, hogy raktáron vagy külső raktáron van-e a termék – vagy esetleg “Beszerezhető” a státusza -, egyből látni ezekben a nézetekben. A GPS-ek közt több különböző jellemzőre tudtam szűrést beállítani: gyártó, kijelző méret vagy kijelző felbontás, térkép – azon belül európai és világtérképes GPS-ek -, illetve hogy rendelkezik-e FM Transmitterrel és TMC vevővel. Természetesen ezeket a főbb adatokat a listanézeti termékleírásoknál is elolvashatjuk, a raktári elérhetőség melletti kis egymásra mutató nyilacskák pedig egy igazán hasznos funkciót kínálnak: kettő – vagy akár az összes – terméket tudunk segítségével összehasonlítani, azaz egy táblázat rendezi el számunkra a főbb termékjellemzőket. Népszerűség, értékelés és ár szerint tudjuk rendezni az árucikkeket, nekem az ár fő szempont volt, így az “olcsóbbak előre” opciót és az árcsúszkát is beállítottam.

Felsorolni is nehéz, hogy az oldalon mennyi elektronikai és háztartási eszköz között tudunk válogatni. Laptopok, fotós és videós eszközök, mobilok, kerti eszközök, játékok, irodaszerek mind megtalálhatóak a https://www.bestmarkt.hu széleskörű termékpalettáján. Ha a GPS-hez hasonló kiadásra szánom el magam, biztosan a https://bestmarkt.hu webshopját választom majd ismét!