A család kétlábú és négylábú tagjainak egészségére is figyelünk

A minap egy rutinműtétnek számító beavatkozás miatt kellett bevinnünk a cicánkat, Lady-t az állatkórházba, mégis olyan ideges voltam, hogy el nem tudom mondani. Számomra a legnagyobb kincs az, hogy a szeretteim egészségesek, a lehető legkevesebb testi és lelki fájdalommal élnek a mindennapokban, így mindig megvisel, amikor valakivel mégis baj történik. Lady azóta szerencsére már jól van, a szüleimet és a nagyszüleimet pedig kéretlenül is rendszeresen ellátom egészséggel kapcsolatos jótanáccsal.

Az ő korukban a csontritkulás megelőzése és/vagy kezelése szerintem az egyik legfontosabb feladat, és ezt a jól megválogatott étrendkiegészítőkkel nagyon jól meg lehet támogatni. A család mindent a Prevenció Patika online termékpalettájáról válogat ki, én pedig megrendelem, így nagyon egyszerűen, gyorsan és kényelmesen tudjuk beszerezni a “házi patikánk” állandóan újravásárolt termékeit.

A csontritkulás megelőzéséhez a vitaminokban és a kalciumban gazdag készítmények nagyban hozzájárulnak, a Prevenció Patika pedig árait igyekszik a lehető legalacsonyabban tartani, így egy nyugdíjas számára is abszolút megfizethetőek a csonterősítő termékek. Ezen felül folyamatos akciókat biztosítanak különböző árucikkeikre, valamint a hírlevélre való feliratkozásért cserébe is kedvezményekben részesítik a vásárlóikat. Jelenleg egy 700 Ft-os kupont kaphatunk a levelezési listára való feliratkozásért cserébe, ami úgy vélem, egy nagyon jó ajánlat.

Tegyél te is a csontritkulás megelőzéséért és családod egészségéért a Prevenció Patika termékeivel!