A gyerek mellé kell nekem egy hátitáska

Miután a gyermekem megtanulta, hogy hogyan kell járni, nem sokkal utána a futást is elsajátította. Innentől kezdve a nyugodt, babakocsis sétáknak az időszaka véget ért. A kisfiam nagyon kis csibész, és nekem állandóan szaladnom kell utána, hogy ne veszítsem szem elől.

Ez nem is olyan egyszerű, hiszen rendszerint én cipelem a játékait, a saját cuccaimról még nem is beszélve!

Eddig általában mindig egy kézitáskát vittem ilyenkor magammal, de hamar rájöttem, hogy ez nem egy ideális választás ilyen körülmények között. Kellett találnom egy olyan változatot, amibe mindenem elfér, de közben a kisfiammal is tudom tartani az iramot.

Ezért döntöttem úgy, hogy vásárolok egy jó kis hátitáskát az annataska.hu internetes boltján keresztül. Jól ismerem ezt az oldalt, mert már több terméket is rendeltem innen régebben. Még soha nem ért itt engem semmilyen csalódás, hiszen mindig pontosan azt kaptam itt a kezembe, amit elvártam.

Ráadásul még az árak is nagyon kedvezőek, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy itt csak minőségi, márkás cuccokból válogathatunk.

Itt aztán a táskákra nem lehet semmilyen panaszunk, de ez elmondható a vásárlás élményéről is. Én amúgy általában olasz táskát szoktam innen rendelni magamnak, mert azokat szeretem a legjobban.

A cél most is ez volt, azzal kiegészítve, hogy mindenképpen valamilyen hátitáskára volt szükségem. Ezt könnyen be tudtam állítani a weboldal bal oldalán.

Olasz táska tekintetében itt aztán nem volt hiány, ha hátitáskákról volt szó.

Találtam is egy darabot, ami azért tetszett különösen, mert állíthatóak a pántjai, így biztosan jó lesz rám. A színe egyébként kék, de más színekben is be lehet szerezni ezen a weboldalon. A külső részét szintetikus anyagból, a belső részét pedig textilből gyártották. A webshop a táska méreteiről is pontos adatokat közölt a számomra, így előre tudhattam, hogy ebbe el fog férni mindenem.

Miután kihozta hozzám a futár, alig vártam, hogy kipróbálhassam. Tökéletesen illeszkedett a vállaimra, hála annak, hogy a pántjai állíthatóak. Ez az olasz táska biztosan könnyebbé fogja tenni a sétákat a gyerekkel.