Apja fia!

Két dolog van, amit istenigazából szeretek a világon. Az első természetesen a kisfiam, a másik pedig a motorozás! Feleségem is köztük lenne, de sajnos a szülésbe belehalt. Ezért amikor a fiamra nézek, őt is látom magam előtt és tudom, mennyire büszke lenne a mi kis csemeténkre!

Igazi örökmozgó, és már most 6 évesen egy nagyon vagány csávó! Úgy néz ki, elég jó példaként szolgálok neki, mert ő is már most eléggé érdeklődik a motorozás után. Mindig az a motoros kesztyű van rajta, amikor játszik, amit a jól bevált, kedvenc motoros oldalamról rendeltem, a sixgear.eu névre hallgató, az internet egyik állomásáról. Gyakran is szokták kérdezni motoros körökben, honnan szerzem be a felszerelésem, mert nagyon dekoratív és miután beszámolok a minőségéről mások is venni akarnak. Szerencsére a fiam rajongása addig terjed, hogy kívülről fújj már ezt és sokszor helyettem válaszolja meg. Ez általában így szokott kinézni;

– Az apukám az ő motoros ruháit a ”csziszgjír” oldaláról szokta rendelni, mert itt vannak a legszebb darabok, amik védelmet is nyújtanak, ha gyorsan megyünk a motoron. Megvannak ezek, ezek erősítve, hogy ne kopjanak és megvédjenek minket a balesetektől. Bár mindig mondja apa, hiába van jó felszerelésünk, akkor sem ész nélkül száguldozni, mert nagy baj lehet belőle.

Általában ezen olyan jókat derülnek mások, hogy gyakran mondják, megnézik az oldalt, mert ilyen jó ajánlást régen szoktak hallani. Én természetesen hozzá teszem, hogy a sixgear csak egy bemutató oldal, ami a Shox motoros birodalomnak a részét képezi, szóval, ha valaki jártas a témában, tudja, hogy tényleg magas minőségű ruházatról van szó! Többen ilyenkor megvilágosodnak, de van akinek újat mondok, viszont nagyon kíváncsivá válik, de általában, mindig sikerül meggyőzni őket, hogy megéri rendelni onnan és a sixgear termékeinél kevés jobb van az országos választékban!

Fiammal sokat beszélgetünk a megfelelő viseletről és mindig kérdezi, hogy nyáron, hogy hogy nem sülök meg, amikor minden rajtam van? Ilyenkor elmondom neki, hogy ezek a csúcsminőségű termékek elég jól szellőznek, könnyűek, így nem csak védenek, de komfortos őket viselni is. Lehet, ezért van rajta mindig a motoros kesztyűm, mert nem izzad bele úgy a keze és tud benne szuperhősöset játszani!

Remélem nem veszti el, vagy még sokáig megmarad fiam érdeklődése a motorozás iránt, mert egy nagyszerű hobbi és remek emberekkel lehet megismerkedni, akiktől marha jó életfelfogásokat lehet tanulni! Az a fontos, hogy életképes legyen a fiam a jövőben, ez megfelelő környezetben, gondolok itt a fémparipa kedvelőire, és az ehhez szükséges megfelelő védőöltözetben sikerülni fog neki!