Az állatorvosoknak állatos póló jár

Imádom az állatokat, 2 kutya, 1 cica és 2 teknős büszke tulajdonosa vagyok és az állatkertek megszállott látogatója. Óvodás korom óta állatorvos akartam lenni, és ez a lelkesedés egy fikarcnyit sem csappant az évek során, ezért gimiben szépen végigcsináltam a biológia faktot, és emelt érettségiztem a tárgyból. Letoltam az egyetemet is, és valóra váltottam az álmom, elkezdtem egy állatkórházban dolgozni.

Imádom a kollégáim, és egyik nap úgy döntöttem csináltatok magunknak valamilyen vagány egyenpólót. A lolmarkt.hu a legjobb választás, ha ehhez hasonló ötleteket akar megvalósítani az ember. Ebben a webshopban minden témához és alkalomhoz találunk ruhadarabokat. 

lolmarkt.hu

Én például a “kutya” kifejezést írtam be az oldal keresőjébe. Egyből ki is dobott 26 cuki és vicces kutyás terméket. Nem csak pólókat, hanem bögréket, táskákat és pulcsikat is. Voltak olyanok, ahol csak valamilyen grafikát raktak az alapfelületre és olyanok is, ahol mindenféle menő szöveget. A kedvencem egy olyan bögre lett, amin háttal áll egy cuki kutyi, és az van ráírva, hogy “szeretlek”. 

A cica kedvelők is hasonlóan jó kínálatból válogathatnak. Egyik cicás póló édesebb a másiknál. Ebben a kategóriában a legjobb szerintem az a póló, amin egy mosolygós kövér cica néz szembe velünk, és az van a hasára írva, hogy “a cicák boldoggá tesznek”. Milyen egyszerű és nagyszerű életigazság!

Ezen különleges darabok mellett minden máshoz is találunk pólót a lolmarkt.hu üzletében. Legyen szó legénybúcsúról, lánybúcsúról, filmezős estről, szülinapról, random ivászatról vagy videojáték mániáról, itt biztosan találunk egy-egy olyan darabot, ami elnyeri a szívünk.