Egy olcsó babakocsi is lehet trendi!

Egy szülő igyekszik mindent megadni gyermekeinek. Sokszor a pénzt nem sajnálva vesszük meg az új rugdalódzót, az új cipőcskét. Van, amit persze egész pénztárca barát módon  meg lehet úszni. Ez apróbb dolgoknál nem olyan feltűnő, de például egy nagyobb kiadás esetén már nagyobb összeget is meg lehet takarítani. Ezért jön jól, ha tudod hol kapható jó minőségű és olcsó babakocsi.

Léda még csak négy éves, de már izgatottan várja a hugit, vagy öcsit. Még mi sem tudtuk pontosan a születendő gyermek nemét, annyit forgolódott a magzat, hogy nem tudtuk meglesni rendesen az ultrahangon. Nem aggódtunk, mert a felvételek szerint egészséges volt, és ez a legfontosabb. Szeretnénk, ha Léda számára is elfogadott dologgá válna már kicsiként, hogy neki is lehet véleménye, ő is segíthet apróbb dolgokban képességeihez mérten, így nem hagyjuk ki őt a babavárással járó teendőkből sem. Legutóbbi komoly döntése például az volt, amikor segített kiválasztani a megfelelő babakocsit a kistesónak. A kisasszonynak már most nagyon jó szeme van ehhez, én csak görgettem a sok babakocsi között a Babakocsik.hu oldalán, és hagytam, hogy ő is megnézegette a különböző darabokat.

Én aznap kicsit nyúzott voltam, így ha Léda nem figyel, lehet, hogy figyelmen kívül hagyok egy nagyon jó ajánlatot. Ha Léda nem szólal meg, hogy “Anya! Ezt nézd! Szerintem ez tetszene a kistesónak, és a száma sem olyan hosszú!”, akkor biztos nem veszem észre az olcsó babakocsit. Nos, igen, a gyerekek még nem tudják úgy kifejezni magukat, mint mi, felnőttek, de Léda nagyon jól beletrafált a lényegbe. Még nem ismeri a számokat, bár azt tudja már, hogy mi a különbség a betűk és a számok között. Így ő csak annyit érzékelt az árakból, hogy van, amelyik rövidebb.

És ennyi bőven elég is volt, Léda megtalálta azt az olcsó babakocsit, amit én is megfelelőnek éreztem az érkező jövevény számára. Megmutattam apukának is, pontosabban Léda rángatta oda a gép elég, hogy gyorsan nézze meg, mit találtunk. Úgy tűnt, neki is tetszik a babakocsi, így nem is nagyon gondolkodtunk azon, hogy megrendeljük-e. Természetesen nem kerestünk tovább, a Babakocsik.hu oldalán megtaláltuk azt az olcsó babakocsit, amiről úgy éreztük, hogy biztonságban is tudjuk benne tolni majd a babát. Most már izgatottan vártuk, hogy megérkezzen a babakocsi, bár nem tudom, hármunk közül melyikünk volt a legjobban bezsongva.

Amikor megérkezett, Léda majd kicsattant az örömtől, mert ezzel úgy érezte, hogy még közelebb van a kistesó megérkezése. Egy pár hetet ekkor még várnunk kellett a picire, de folyamatosan készítettük elő a szobát, és igyekeztünk olyan ruhákat venni, amit fiú és lány baba is hordhat. Mivel az új családtag nagyon titkolózó volt, így végül abban maradtunk, hogy nem erőltetjük, majd a születésekor kiderül a neme.

Végül egy csodálatos kisfiú jött világra, így Léda kapott egy kisöcsit, Áront. Bár ő még nem sokat fog fel a világból, így neki mindegy, milyen babakocsiban tologatjuk. Szerencsére csendes, nyugodt baba, így könnyű vele sétálni menni. Többen is megkérdezték már, hogy honnan szereztem a babakocsit, és mennyibe került. Már a kinézet alapján is tetszett nekik, de amikor megtudták az árát, meg is lepődtek. Nem gondolták volna, hogy kapható jó minőségű olcsó babakocsi a közelben bárhol. Most már végre megnyugodhatnak, mert tudják, hogy ha olcsó babakocsi kell a családnak, akkor a Babakocsik.hu lesz a nekik való üzlet!