Gyermekeid jövője a Te kezedben van!

A gyerekeid a legnagyobb kincsek, ez nem kérdés. Bennük van minden hited, reményed, velük kelsz, velük fekszel. Az ő mosolyuk az, amely felvidít egy nehéz nap után is és nincs olyan pillanat, amelyben ne gondolnál rájuk. Napjaink eseményei – áprilisban hóesés, jégeső, fagyás, újra overál viselés, télikabát, meleg csizma, kötött sapka, sál, megint kesztyű, fűtés miegymás – mégis számos aggodalomra, bizonytalanságra adnak okot, kockázatosnak láthatod a jövőt, jó okkal. Az embernek már fogalma sincs, mit adjon a gyerekre, befűtsön vagy ne, milyen programokat tervezzen, kimenjen a szabadba vagy inkább ne, ültessen a kertbe, vagy jobb várni még vele? Egyik nap játszótér, másik nap mesenézés bekuckózva.

Nehéz alkalmazkodni a szeszélyes időjáráshoz, ez kétségtelen. Mielőtt azonban kétségbe esnél (ne tedd!), van számodra egy jó hírem. Te magad is sokat tehetsz azért, hogy biztosítani tudj gyermekeid számára egy élhető, szebb jövőt!  Hogyan? Energiaszolgáltató berendezéseid gyökeres megváltoztatásával. A fosszilis tüzelőanyagok ideje rég lejárt! Sőt mi több, a jövőben a kivezetésük várható, így előbb-utóbb le kell cserélni energiapazarló eszközeidet.

A legjobb megoldást a megújuló energiahordozók nyújtják, de hát kinek van pénze ilyesmire, nem igaz? A jó hír, hogy már pályázható napelem támogatás, aminek segítségével Te is beruházhatsz erre a kitűnő energiaforrásra, és még spórolhatsz is vele. Tekintsd meg a lehetőségeket itt! Cselekedj, még ma és felejtsd el az aggódást!

Egy napelem támogatás kihasználása lehetővé teszi, hogy minimális, 10%-os önerővel, 0%-os hitellel kiépíthesd a rendszert, ami azt jelenti, hogy pontosan annyiba kerül a napelem rendszered, amennyit kifizetsz érte, egy fillérrel sem többe, akárcsak akkor, amikor egy összegben fizeted ki a vételárat. Érdemes kiemelni még, hogy napelem támogatás igénybevételével, hitellel való finanszírozás során részletekben fizeted vissza a telepítés költségeit. És ez miért is előnyös? Mert amit megspórolsz a villanyszámlán, azt beleinvesztálhatod a hitel törlesztőrészletébe, ergo havonta tulajdonképpen nem is keletkezik többletkiadásod. Sőt, vállalkozásoknak akár vissza nem térítendő állami támogatás is igényelhető rá, ami tényleg kihagyhatatlanná teszi a lehetőséget.

Amennyiben további részleteket szeretnél megtudni a pályázatokkal és a jelenleg vagy a jövőben igényelhető támogatásokkal kapcsolatban, látogasd meg a sporoljnapelemmel.hu oldalát, és kerülj képbe Te is!

Ugyan a napelem támogatások rendszere sokszor csak adott földrajzi területre érvényes és sajnos most épp szünetel, de érdemes folyamatosan tájékozódni és azonnal lecsapni a lehetőségre. Ha nem napelem támogatásban, hanem teljes mértékben önerős finanszírozásban gondolkodsz, akkor pedig érdemes mielőbb belevágni, hiszen a költségei rövid idő alatt megtérülnek és esélyt adnak egy fenntarthatóbb, környezetkímélőbb világnak.

Ha tehát szeretnéd gyermekeidet felnőni látni, nagyszülővé válni, az életben segíteni, támogatni őket és egy olyan világot itt hagyni nekik, amelyben Te magad is szívesen élnél, ismerkedj meg most a napelem támogatás lehetőségeivel, és cselekedj még ma!

Az említett oldalon van is lehetőség egy ingyenes helyszíni felmérés igénylésére, ami azt jelenti, hogy az említett cég egy előre megbeszélt időpontban kimegy hozzád, és szakszerűen felmérik, hogy milyen állapotban van a tetőszerkezet, milyen a dőlésszöge és hasonlók, szóval megnézik azt, hogy alkalmas-e a házad a napelemek felszerelésére.

Sokan már ezért is komoly összegeket elkérnek, de itt abszolút nincs semmilyen következménye a dolognak: akkor is ingyenes a felmérés, ha a végén esetleg meggondolnád magad. De érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mert árajánlatot is tudsz így kérni, és igazából, ha komolyan érdekel a dolog, akkor csak ezután kell kicsit átgondolni a dolgot.