Gyermekkel az otthonunkban hogyan válunk különösen óvatossá?

A mi gyermekünk még nagyon pici, még csak most tölti majd a második életévét. De lassan listát írhatnék róla, mi mindenben változott a hozzáállásom miatta, sőt, lehet, hogy célszerűbb lenne arról írni, hogy miben nem… Mert ilyenből jóval kevesebb van, így hamarabb a végére érnék.

Anya intézi a közvetlenebb dolgokat – hogy mindig kényelmes ruhákat viseljen, de csinos is legyen. Minden okés legyen a szobájában és a közvetlen dolgai tekintetében, én pedig figyelek a lakás egyéb részeire! Ami csak közvetetten érinti, de őt is érinti természetesen minden! Régen könnyű kézzel, és könnyebb szívvel álltam neki csapot szerelni, vagy épp dugulást elhárítani, esetleg a fürdőszobában bármi másnak, de mióta a gyermekünk is megsínyli, ha valami rosszul alakul, már a mobilvizszerelo.hu-t hívom. Mert ők nem hibáznak soha, velem szemben. És még a tapasztalt szakik között is az ő társaságuk tűnt a legbizalomgerjesztőbbnek – főként a mindenkor vállalt garancia miatt. És amiatt, amit az oldalukon leírnak, mindenre kiterjedően.

Az első alkalommal, amikor eszembe jutott, hogy nem kéne kockáztatni, mert én minden ilyen munkát viszonylag könnyelműen végzek el (mert “maximum nekiállok még egyszer, ha megint nem jó, mi baj lehet?”), őrülten kezdtem keresgélni a neten, hogy a környéken (Pest megye és Budapest), kiről írják többen, hogy “ő a legjobb”. Egyszerű, köznapi emberek és környékbéliek által használt fórumokon. Már nem tudom, melyik ilyen fórumról jutottam végül pont hozzájuk, de ezen szavakra is könnyen előjönnek végül: mobilvizszerelo hu. Vagy tudjátok mit? Beteszek egy közvetlen linket: mobilvizszerelo hu, de azért jó, ha magatok is keresgéltek, mert engem is érdekelt tehát, mit írnak a szolgáltatást eddig igénybe vevők. És ez a cég mindenről pozitívan híresült el, úgy láttam, végül ezért őket tárcsáztam!

Egyrészt gyorsak, másrészt nagyon sok a tapasztalt szakemberük, harmadrészt tehát garanciális a munkavégzésük, és számlaadás tekintetében is maximálisan korrektek és megbízhatók, de ezt már mondtam! Hívhatjuk őket duguláshoz, mindenféle vízszereléshez, az elromlott fűtéssel kapcsolatos dolgainkhoz, csatornázáshoz, csőtöréshez. Tényleg mindenhez ezek közül. SOS szituációban is, még a neten is fel lehet venni velük a kapcsolatot! Tehát nem is fogalmaztam pontosan, amikor arra utaltam, hogy nekünk kell tárcsázni őket – kérhetünk visszahívást is, ha textben alaposabban megfogalmazva gyorsan el tudjuk magyarázni, hogy miben kérjük a segítségüket. Van olyan szitu – ha mondjuk a kicsi alszik, amikor ez más miatt is célszerű.

Nekünk volt egy régóta feltérképezetlen, necces része a falban vonuló csövezetnek. Ők egy egészen újnak ható módszerrel, csatornakamerázás útján tárták fel pontosan, hol vízkövesedett el mostanra annyira a vezeték, hogy az már visszatérően gondot okozott.

Gázkazán ügyében is lehet rájuk támaszkodni – ezért is tényleg jó elolvasni az írásaikat, mert én előzetesen vízszerelőt kerestem, de hála Isten’ nem kell tovább a fűtésrendszerünk miatt sem keresgélnem. Ők 2 in 1 társaság, ilyen értelemben, bár ki tudja miben jeleskednek még (mindent azért én sem olvastam el, csak, ami nagyon is érdekelt). Azzal máris beljebb vagyunk, hogy amikor itt voltak, segítettek is megértetni velem, hogy mi lehet a baj, ami miatt a gázkazán csak ritkán nem kapcsol be, de még bekapcsolt állapot esetén sem sikerül az egyik felső szobát normálisan felfűtenünk. Noha, az a gyermekünkével szomszédos szoba, tehát sokat segítene, ha nem lenne hideg a fal… Komplex átalakításokhoz is nyújtanak segítséget, és ha új készüléket is vásárolunk, annak beszerelését is elvégzik, nem csak javítási munkákra állnak tehát rendelkezésre. Bár írják, hogy a fűtésrendszer és a gázkazán külön kezelendő, nekik mindkettőre vannak rálátással rendelkező szakijaik, így a komplexitásban is igazán kiemelkedő, amit kínálnak.

Sokoldalú társaság tehát Pest megyében megyeszerte és a fővárosban. Az egyik leggyorsabbak, de még inkább fontos, hogy legalaposabbak. Mindenki másnak már magam is őket ajánlott innentől kezdve, a fentebb felsorolt problémakörök és szakterületek világán belül.