Ingyenes pörgetés ruhaválogatása közben

Minden férfi életében komoly pillanat az, amikor először el kell kísérnie a párját vásárolni. Megválaszolni az összes ruhánál, hogy jól áll-e neki, differenciált véleményt mondani mindenre, és több ugyanolyan színű blúz közül kiválasztani melyik áll a legjobban – a legtöbbünknek ilyen tapasztalata lehet ezekről az estékről, és senki nem kívánja őket egyhamar megismételni. Hát, nálam az a helyzet áll fenn, hogy most már a lányommal is meg kell ezt tenni.

Mivel lassan hat éves a kislányom, ezért az anyukája úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy a gyerekdivatot együtt, hármasban fedezzük fel, és átéljem ugyanazt, amit vele is szoktam. Igazából talán ők tehetnek arról, hogy szinte nagy betűkkel a homlokomra volt írva, hogy engem bármilyen, ennél izgalmasabb programmal le lehet foglalni. Valószínűleg így talált meg az ingyenesporgetes.hu engem, meg sokakat másokat azon a délutánon, amit a gyerekruházati áruházban töltöttünk.

Amikor a lányok épp egy egyrészes dresszet próbáltak, ami állításuk szerint tökéletes lenne a nyárra, én úgy döntöttem, körülnézek egy kicsit a helyen, és elég hamar a szemembe ötlött az a hirdetés, ami a falra volt kirakva, és azzal reklámozott egy online szerencsejátékokkal foglalkozó oldalt, hogy ingyenes pörgetéseket ajánlott az embereknek, akik azon keresztül kezdenek el játszani.

Féltem tőle, hogy telefonon nem fogom tudni kipróbálni (bár végül kiderült, hogy pár játéknál lenne erre lehetőség, de tényleg nem az összesnél), elővettem a tabletünket, és felcsatlakoztam az oldalra. A folyamat egyszerűségét mutatja, hogy pusztán amíg a többiek ruhát vásároltak, én tudtam regisztrálni, és elkezdhettem böngészni a rengeteg sok fajta játék közül, hogy nekem melyik illik legjobban a hangulatomhoz.

Persze én akkor éppen bármivel hajlandó lettem volna játszani, ami eltereli a figyelmemet a gyerek divatról, de az azért jól esett, hogy ennyi fajta lehetőség közül lehet választani: kamionos, Rockys, gladiátoros, görög istenes és még sok egyéb stílusú pörgetésre volt lehetőségem. Végül egy gésás, japános stílusúval kezdtem el játszani, és meg kell hagynom, annak ellenére, hogy csak az unalma körülmények miatt kezdtem el az egészet, nagyon jól szórakoztam vele.

ingyenes pörgetések

Úgy, hogy egyet-kettőt pörgettem a ruhapróbák közt, és volt mivel elfoglalnom magam, még ez a kevéssé élvezhető program is hamar elrepült, és nem okozott annyi fáradtságot, mint általában szokott. És akkor még nem is tudtam, hogy az igazán érdekes játék csak otthon vár rám, hisz eddig, mivel nem volt nálam bankkártya, nem volt lehetőségem, hogy igazi pénzben játsszak, és az ingyenesorgetesek.hu oldal névadó funkciójával tudtam csak játszani – az ingyenes pörgetések pont nekem lettek kitalálva.

Így is megvan a játékélmény, persze, de amikor hazamentem, és ki tudtam próbálni, milyen, ha nem csak a kezdőbónuszomat használom, hanem felteszek valamennyi pénzt, akkor minden más volt. Lehet, hogy sokan nem hisztek benne, de én úgy gondolom, hogy ezt csak akkor érti meg az ember, ha kipróbálja – amikor valódi pénz forog a gépben, akkor sokkal izgalmasabb a dolog.

Ilyenkor van ugyanis csak esélyed valójában nyerni, és megsokszorozni a családi kasszát – vagy veszíteni, és valamennyivel visszaesni, hogy utána onnan tornázd fel magad. Az egészben pedig nem is az a lényeg, hogy hogyan állsz a végén, hisz ha valamennyire negatívban is jössz ki, akkor úgy veheted, hogy az élményért fizettél. Az pedig felejthetetlen, hisz azon izgulni, hogy kijön-e az öt ugyanolyan jel egy sorban, és esetleg közel is kerülni hozzá vagy elérni, hatalmas élmény.

Ezek után tettem róla, hogy mindig fel legyen töltve valamennyi a számlámra, és ha éppen olyan helyzetben vagyok, akkor a tableten tudjam az unalmamat egy kis játékkal űzni. Persze, mindig figyelnem kell arra, hogy ne essek át a ló túloldalára, és ne veszítsek egyhuzamban nagyon sokat, mert itt is el lehetne érni egy olyan pontot, ahol ez már nem éi meg. De mivel amúgy is könnyen lehet két egyforma karaktert pörgetni, és be is szokott az elég gyakran jönni (akkor pedig már jár a fix nyeremény), lehet mindig nagyon kicsi egységekben is játszani (akár a forintnak a törtrészét is fel lehet tenni a pörgetésre), és ráadásul, ahogy egyre tapasztaltabb vagyok, jobban is érzem az esélyeimet, ilyen ritkán fordul elő. Az mondjuk biztos, hogy a gyerek ruhavásárlásaira mindig el tudom vinni, és ott már nem kell többet aggódnom, hogy unatkozni fogok.