Vízszerelő és állatkórház is egyetlen napon kicsit sok tud lenni

Aznap történt, csak egy kicsit korábban, amikor Morzsi is rosszul lett és el kellett vinni az állatkórházba, hogy állt a víz a fürdőszobában és nem értettük, hogy miért. Persze, ez általában így történik, hogyha jön a probléma, akkor általában csőstül jön és nem csak egyetlen dolognál fog beütni a krach. Nem elég, hogy szegény Morzsikával is állatkórházba kellett menni, de még egy briliáns csőtörést is behúztunk ugyanarra a napra, csak hogy ne unjuk nagyon az életünket. Szerencsére volt olyan vízszerelő, akit azonnal segítségre tudtunk bírni és így viszonylag hamar megoldódott a probléma – funkciós része.

A vízszerelő szakember, akit a vizgazfutesszerelo24.hu oldalról rendeltünk nagyon hamar a segítségünkre tudott sietni és egy modern technikával nagyon hamar a végére járt a dolognak. Úgy tudta megkeresni a hibás csőszakaszt, hogy közben még nem kellett megtörnie semmilyen burkolatot. Csak miután meglett a hiba pontos helye, ott kellett megbontani a falat és ott tudta helyben megoldani ezt a dolgot. Ez sokkal kevesebb bontással és aztán ebből fakadó építéssel jár és járt, mintha csak végig bontotta volna valaki az egész falat, hogy na, vajon honnan folyik.

A gyors eljárásnak és a vízszerelő szakértelmének köszönhetően hamar túl tudtuk lenni ezen a kis kellemetlenségen és bár lesz még vele meló újra beburkolni, hogy szép legyen, de ez már csak a hab a tortán. A lényeg, hogy már semmi nem ázik, és ez a vizgazfutesszerelo24.hu-nak és gyors szakemberének köszönhető. Köszönjük szépen neki még egyszer a gyors segítséget! Megtaláljátok őket a már említett weben, vagy ha írtok akkor én is küldök telefonszámot.