Gyerekruhák tárolása

Két gyerek szüleinek lenni nem egyszerű feladat, sem a nevelés, sem a szülői útmutatás tekintetében. A férjemmel sokat törtük a fejünket, hogy milyen szülők is leszünk, akik mindent megadnak csemetéik számára, vagy éppen olyanok, akik vasszigorral viseltetnek a gyerekeik iránt. Mi a férjemmel az évek során a mindent megadósak lettünk, minden tekintetben, legyen szó élményről, vagy éppen ruhadarabokról. Mivel lányaink vannak már kis kortól fogva nagyon nagy szerepet játszott az életükben, – igazi nőkhöz mérten- az öltözködés, hogy milyen passzoljon mindenhez, és lehetőleg a rózsaszín minden árnyalatát meg lehessen találni a szekrényükben.

Szerencsére a család nagyon régi barátainak ruhabutikjuk van, így minden szezon előtt ellátogatunk hozzájuk és beszerezzük náluk a lányok éppen aktuális kedvenc szettjüket, amivel mindig vidáman és jókedvűen mennek az iskolába.

Egyik ilyen beszerzésünkkor, amikor a tavaszi kollekció új darabjai közül válogattunk, férjem szóba elegyedett a barátjával, hogy milyen jó polcrendszert alakított ki a bolt bővítését követően.

Salgó polc ára rendkívül kedvező volt, ezért vettem meg, mondta a férjem barátja Jani. A történetet folytatta, hogy amikor belevágott a felújításba, tudta, hogy bővíteni szeretné az üzletet is és már akkor elkezdett nézelődni polcok tekintetében. Rengeteg oldalt megtekintett, de valahogy soha nem érezte, hogy ez lenne a számára megfelelő, hol az árral voltak problémái, hol a szállítással és összeszereléssel, mindig valami apró kis részlet hiányzott, hogy elhatározza magát egy cég mellett, ahonnan megrendeli azokat. De nem hagyta nyugodni a gondolat, és a terve, így hát bújta az internetet, míg nem rátalált egy remek cégre, ahol minden összpontosul, amit csak kívánhatott volna egy salgó polcokat is forgalmazó vállalttól. A honlapjukba rögvest bele szerettek a feleségével együtt, mivel a salgó polcokat forgalmazó cég, nagyon nagy hangsúlyt fektet az egyes vevői igények kiszolgálására, már azzal is, hogy nagyon értelemszerű és jól áttekinthető honlappal rendelkezik, amely mindenki számára könnyedén használható. Jól el tudnak igazodni, képekkel és termékleírással is könnyítik a vásárlóik feladatát és ezzel is ösztönzik őket a megrendelésre.
Szuperül lehet tájékozódni az oldalukon osztotta meg velem a tapasztalatait a család barátja, ők is tudták mit keresnek és a termékekhez mellékelt leírások és fényképek még inkább megerősítették, hogy mire is lesz szüksége az üzletben. 

Miután elküldte a megrendelést adott nagyságra és szélességre, egy kedves női hang kereste telefonon, hogy időpontot egyeztessenek, miszerint egy kolléga érkezik, aki felméri a tényleges méreteket és ha úgy gondolják tanáccsal is el tudja a megrendelőket látni, aszerint, hogy tényleg a legalkalmasabb polc rendszerüket választják- e, ez függ a helyiség méretétől és az elrendezéstől. Amikor kiérkezett hozzájuk a felmérő kolléga, nyugtázták, hogy a legjobb salgó polcot választották ki, pont illik az üzlet stílusához és praktikus, jól pakolhatóság sem elhanyagolható, egy üzlet tekintetében. Nagyon meg voltak elégedve a felmérő kollégával, nagyon precízen és a legnagyobb szakértelemmel állt a munkához. És miután felmérte, elkészítette a költségvetést, hogy mennyibe kerülne maga a rendszer.

Salgó polc ár rendkívül kedvező volt, más cégek árlistájához képest, és ár érték arányban is nagyon kiemelkedően jó ajánlatot kaptak. Salgó polc ára és a remek minőség miatt nem is haboztak tovább megrendelték a polcrendszert, már csak azon kellett izgulni, hogy a felújítási munkálatok végéig és a nyitás napjáig megérkezzenek a polcok és össze legyenek szerelve, és a ruhaneműk tudjanak rajta sorakozni.

A cég mindezek tudatában, mindent elkövetett, hogy a leszállítási idő és az összeszerelés gördülékenyen menjen, minden készen legyen a nyitásra. Ez meg is történt az összeszerelő szakemberek nagyon gyorsan, precízen dolgoztak, látszott rajtuk, hogy nagyon összeszokott a társaság, és mindent elkövetnek, hogy gyorsan készen legyenek. Ez sikerült is számukra, remek terméket kaptak a barátaink, jó minőségben. Salgó polc ára, rendkívül kedvező volt, egyszóval megelégedéssel viseltetnek a cég iránt, akik mindent megtettek, hogy nyitásra készen legyen az üzlet. Mindenkinek csak ajánlani tudják ezt a remek vállalkozást.