Legénybúcsú, kaszinó online, ajándékok

A baráti társaságban Jani volt az első, aki megnősült. Nem gondoltam volna, hogy ő lesz az első akinek bekötik a fejét. Te már megnősültél, vagy férjhez mentél?

Ha már esküvő, akkor legénybúcsú

Teljesen egyértelmű volt, hogy ha már az első esküvő, akkor a legnagyobb legénybúcsút fogjuk tartani, amit csak lehet.

kaszinó onlineEgyszer láttunk egy filmet a srácokkal, akkor abban is pont ez volt a téma. Anno arról beszélgettünk, hogy ilyet kell nekünk is csapni, ha lesz rá lehetőség. Na az élet most megadta ezt, és elkezdtük tervezni, hogy mit is fogunk csinálni.

Persze Janinak mit sem árultunk el az egészből, csak azt, hogy mi az időpont. Minden féle programot szerveztünk, hogy minél nagyobb buli legyen.

Persze arra nem volt lehetőségünk, hogy Las Vegasba elmenjünk, így ezt a dolgot itthon kellett megoldani. Hogy hogyan is tettük mindezt? Mindjárt elmesélem…

A buli szervezése

Miután egyikünknek sem volt ilyenben tapasztalata, az internetet böngésztük, hogy ki mit ír, vagy mit ajánl a nagy bulihoz. Abban biztosan voltunk, mivel az utazás jelen pillanatban nem megoldható, így ezt valahogyan helyettesíteni kell. Hogy hogyan? Egészen egyszerűen, egy online kaszinó segítségével.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy az estét úgy fogjuk indítani, mint a nagyok. Hogy szerintünk ők hogyan ették mindezt? Egy kis szerencsejátékkal, és pár üveg sörrel.

Miután mi legény búcsút tartottunk, a csajok ugyan ekkor pedig leánybúcsút, így megbeszéltük, hogy az egyik lakás a pasiké lesz, a másik pedig a csajoké.

Kell mennyiségű sört, és egy kis kísérő pálinkát is vásároltunk a buli kedvéért.

A legénybúcsú estéje

Persze az italok mellé vásároltunk egy két hasznos, és emlékezetes tárgyat is. Mint ahogy említettem, az estét egy kis szerencsejátékkal kezdtük annak érdekében, hogy igazán szerencsés legyen a házasság is. Ha jól emlékszem, hat óra volt megbeszélve a találkozó Janiék lakásán. A sör már kellően be volt hűtve, mire mi odaértünk. Mivel a régi időben, míg mindenki ráért jobban sokat kártyáztunk, így egy pakli kártya is előkerült. Aztán a kaszinó online, ahol aztán minden féle szerencse játékot játszottunk. El sem fogjátok hinni, hogy még nyertünk is. Persze ez volt a cél, de hogy ekkora mákunk is legyen, el sem hiszem.

Mire kellő képpen jól érezte mindenki magát, és az ajándékainkat is átadtuk a vőlegénynek indultunk neki az éjszakának. Hogy milyen ajándékokat adtunk? Hát, amit ilyenkor szokás. Találtunk az interneten egy jó oldalt, ahol sok vicces dolgot lehet vásárolni egy legénybúcsúhoz. Mi onnan rendeltünk mindent. Vettünk neki papucs férj szakács kötényt, és persze a jól ismert felfújható bábú sem hiányozhatott az ajándékok közül…

Arra ígéretet tettünk Jani párjának Andinak, hogy csajozni nem fogjuk elvinni, és nem illendő helyre sem fogunk elmenni. Bár azt gondolom, mindezek ellenére hogy nem mentünk el semmi ilyen helyre, hogy az is hozzá tartozott volna az estéhet, de nem kellett a tüzet szítani, hiszen Andi így is elég féltékeny típusú. Te voltál már legénybúcsúban?

Azt hiszem összességében igen csak sikeres lesz ez a házasság. Mi az biztos, hogy mindent megtettünk ennek az érdekében. Kellően elszórakoztattuk a vőlegényt az utolsó szabad estélyén, még a szerencse is mellénk szegődött, hiszen nyertünk az online kaszinó oldalon. Kell ennél több?