Patron hiányra itt a megoldás

A hetekben egy barátom megkért, hogy segítsek egy munkahelyi projektben neki. Természetesen igent mondtam, mert gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Elmondta, hogy azért van nehéz helyzetben, mert nem tud bemenni az irodába, mert beteg, de nyomtatnia kéne és az ő nyomtatójának a patronja kifogyott. A lényeg, hogy szüksége lett volna, hogy nyomtassak neki. Elküldte e-mailben és kinyomtattam aztán elvittem neki.

Ahogy eljöttem ettől a barátomtól és mentem tovább a munkahelyemre az jutott eszembe, hogy a XXI. században ezt tényleg csak így lehet megoldani? Nem lehetne ezt ingyenes házhozszállítással megrendelni?  Azért jutott ez eszembe, mert észrevettem ebben jó lehetőséget, amivel a szolgáltató és a vevő is jól jár. Nem értettem, hogy miért nem dolgozta még ki ennek a rendszerét valaki, mikor a lehetőség ott hever a földön, csak ki kell használni, semmi több.

Amikor hazaértem elkezdtem keresni a neten, hogy mi a helyzet ezzel?

Ahogy így böngésztem rátaláltam egy oldalra, egészen pontosan a nyomtatoalkatresz.hu honlapjára,ahol megoldották, hogy ha nem tudok kimozdulni otthonról, vagy csak egyszerűbbé akarom tenni az életem, akkor ne kelljen körbetelefonálnom a barátaimat, hanem megalkották a Patron | Ingyenes Kiszállítás című zseniális találmányt. Mióta megtaláltam én is kipróbáltam és a hétfő reggeli rendelésem, kedd délutánra meg is érkezett.

Nagyon jó tapasztalat volt és jól is működik, szépek a színek és nem maszatol. A fentebb linkelt oldalon a kiszállítás minden részletének utána lehet nézni és akár telefonon is fel lehet hívni őket, ami személy szerint nekem fontos. Persze ez a lehetőség hétköznapokon él, de e-mailt írni bármikor lehet, és nyilván arra is igyekeznek minél előbb válaszolni. Számomra nagyon szimpatikus az, amikor egy cég lehetőséget ad a kommunikáció minél több csatornájára, mert az a megbízhatóságot tükrözi számomra. Azt mutatja, hogy ők adják az arcukat ahhoz, amit csinálnak, így biztosak lehetünk abban, hogy minőséget kapunk. Arról nem is beszélve, hogy ha bármi problémám adódna, mint vevő, egészen biztosan el tudom őket érni.

A már említett barátomnak is ajánlottam a nyomtatoalkatresz.hu-t és neki is jó véleménye van a cégről és az ingyenes kiszállítással is elégedett volt, bár mikor csak meséltem róla bizonytalankodott egy kicsit, hogy az ő nyomtatójába való patron lesz-e, mert egy elég régi modellje van, de átnézte a kínálatot és egy e-mailben még megerősítést kérve megrendelte a számára megfelelő patront. Bár én egyáltalán nem kételkedtem ebben, mert magam is láttam, hogy megszámlálhatatlanul sokféle nyomtatóhoz lehet náluk patront vásárolni.

Én innentől kezdve nem is akarok máshonnan kellékeket vásárolni a nyomtatómhoz, mert nem csak patronok vannak, hanem mindenféle nyomtatóval kapcsolatos dolog, amiket természetesen szintén lehet rendelni. Rendkívül fontos munkaeszköz számomra a nyomtatóm és jó tudni, hogy van egy ilyen biztos pont, amire számíthatok, ha a ”jobb kezemről” van szó. Engem a cég megfogott már a Patron | Ingyenes Kiszállítás ötlettel is, de amikor láttam, hogy akcióik is vannak, végképp elköteleződtem. Ha több patront vásárolsz, akkor még arra is jár kedvezmény, na és persze az ingyenes kiszállítás továbbra is érvényes marad.

Szeretem az ilyen jó megoldásokat és hajlamos vagyok benne elkalandozni, mert tanulni lehet ezekből egy innovatív gondolkozásmódot, ami nagyon fontos. Érdemes keresni ezeket az új gondolatokat, így tanulás szemszögéből is örülök, hogy rátaláltam a már fentebb is említett nyomtatoalkatresz.hu weboldalára.