Pelenka mindig kell, hogy legyen otthon!

Akinek gyereke van, tudja, mennyire sok odafigyelést igényel, hogy mindig minden eszköz, felszerelés rendelkezésre álljon otthon.
Nálam a legnagyobb mumus a pelenka volt mindig is. Nem szerettem foglalkozni vele, ugyanis rengeteg utánajárást igényelt. Sajnos a gyermekemnek volt alkalmas bármelyik pelenka, és ami jó volt, az nagyon drága volt, és kevés helyen lehetett kapni. Ebből kifolyólag volt, hogy órákat töltöttem el a pelenkavásárlással, mert 3-4, de volt, hogy 5 boltot is végigjártam.

Ezt a folytonos pelenka-vadászatot a LORD Shop törte meg. A LORD Shop egy nagyon széles kínálattal rendelkező webshop, ahol számos higiéniai termék kapható, köztük remek pelenkák.

Barátnőm ajánlotta, mert ő már régóta rendelt akkor a webshopból, amikor én elpanaszoltam neki a pelenka-gondom, és az ott kapható Sleepy pelenka tökéletesen bevált már az első használatra. Itt döntöttem el, hogy innentől csakis a LORD Shopból vagyok hajlandó pelenkát vásárolni.

Azért kedvelem kifejezetten ezt a webáruházat, mert minden termék nagyon alacsony áron elérhető náluk, mégis nagyon jó minőségben. A pelenka, amit én szoktam venni, konkrétan a prémium minőséget képviseli, mégis sokkal olcsóbb, mint bolti társai.

Mivel nagyon megszerettem a LORD Shopot, ezért hamarosan rászoktam, hogy egyéb dolgokat is rendelek innen: tusfürdőt, mosószereket, borotvát, valamint a popsikrémet és törlőt is innen szoktam rendelni.

A kiszállítás mindig gyors és pontos. Soha nem tértek még el attól az időintervallumtól, amelyet előre ígértek. Kényelmes is, hiszen ki lehet fizetni előre is a csomagot, és ekkor bárki átveheti majd, ha épp nem vagyunk otthon, de ha mi vesszük át, akkor választhatunk készpénzes vagy kártyás fizetés közül.

A LORD Shop egy olyan webáruház, amelyet minden anyukának ismernie kellene, és akkor sokkal, de sokkal egyszerűbb életük lenne! Azóta soha nem fordult elő, hogy ne lett volna otthon a megfelelő pelusból, pedig azóta már még egy fővel bővült a család.